17-07-2015 - De Groenzoom gaat (bijna) open!

Via de lokale kranten in Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en Rokkeveen (Zoetermeer) is er een informatieblad van de Groenzoom verspreid. Daarin wordt aangekondigd dat het 1e gedeelte van de Groenzoom (tussen Middelweg – Noordersingel – Meerweg en de N470) wordt opengesteld. De folder is hier te downloaden, maar u kunt hem ook bij ons opvragen via info@degroenzoom.nl. Wij sturen u er graag een toe.

Het 1e deel is inmiddels door de aannemer opgeleverd. Woensdag 22 juli heeft Jaap van Staalduine (wethouder van Pijnacker-Nootdorp) en zijn kleindochter Valerie het eerste deel van het geasfalteerde fietspad officieel in gebruik genomen.

De gehele Groenzoom zal eind september toegankelijk zijn. Dan zullen er bij diverse entrees informatieborden staan waarop de mogelijkheden van het natuur- en recreatiegebied te vinden zijn. Ook de huisregels, de parkeervoorzieningen, de vis- en aanlegsteigers (incl. de vissteiger voor gehandicapten), de ruiter-, fiets- en wandelroutes en de hondenlosloopplek zullen op de plattegrond worden aangegeven. 

In de tussentijd houden wij u via facebook en onze website op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. En als er meer te melden is, sturen wij alle belangstellenden een nieuwsbericht.

Wij wensen u veel plezier in De Groenzoom!

« terug