26-02-2014 - Kijk uit! Fotowedstijd Groenzoom

Met het betreden van de nieuwe uitkijktoren op 26 februari hebben wethouders Jaap van Staalduine en Henk de Paepe (resp. gemeente Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland) het startsein gegeven voor de fotowedstrijd met het thema: 'De Groenzoom, de natuur als buur’. Komt uw winnende foto in de fotolijst op de uitkijktoren?

Thema
De Groenzoom brengt door het realiseren van het gelijknamige recreatie- en natuurgebied de natuur daadwerkelijk dicht bij huis. De winnende foto is de foto die het thema  ‘De Groenzoom, de natuur als buur’ het beste uitbeeldt.

Prijs
De winnende foto wordt in het groot afgebeeld in de fotolijst op de uitkijktoren die staat op het grensgebied van gemeenten Pijancker-Nootdorp en Lansingerland.

Jury
Alle inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke deskundige jury.
Met trots laten wij weten dat de jury bestaat uit:
- Karin van Essen; landschapsontwerper, ESscapes;
- Monique Kreefft; Grafisch ontwerper, Locomotiv Rotterdam;
- Arno Overdevest; Kunstenaar, Atelier/Artotheek Overdevest.

Inzending
De inzending sluit op zondag 20 april 2014. Bekendmaking van de drie beste inzendingen en de onthulling van de winnende foto vindt uiterlijk 30 mei a.s. plaatst. Inzendingen kunnen uitsluitend digitaal worden aangeleverd via info@degroenzoom.nl onder vermelding van ‘fotowedstrijd Groenzoom’. Vermeld bij het inzenden: volledige naam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer van de maker en eventueel een titel van de foto. Maximaal 2 foto's per deelnemer.

Formaat foto’s
De winnende foto moet tenminste voldoen aan de volgende specificaties: JPG-formaat, met een beeldverhouding landscape 3x2 (bxh), minimaal 3500 pixels aan de langste zijde (genomen met een camera met tenminste 10 megapixels). Het wedstrijdreglement kunt u hier downloaden.

Wij kijken uit naar uw inzending!

« terug