13-09-2017 - Kom zondag a.s. naar Ontdek de Kleihoogt!

Op zondag 17 september a.s. presenteert Beheercombinatie De Groenzoom zich tijdens het evenement ‘Ontdek de Kleihoogt!’. De Kleihoogt maakt onderdeel uit van natuurgebied De Groenzoom, dat wij sinds 2016 beheren. Maak tussen 10:30 en 17:00 uur samen met onze imker heuse kaarsen van bijenwas, leer over de planten, bijen en andere dieren in het gebied of laat een mooi ballonnenfiguur maken door onze clown! U vindt ons bij het informatiepunt aan de Kleihoogt 1.

‘Ontdek de Kleihoogt!’ wordt alweer voor de derde keer georganiseerd en is niet te missen dankzij hooibalenreuzin ‘Cornelia’. Van 10:30 uur tot 17:00 uur is er van alles te doen. Om half elf wordt de brug die toegang geeft tot de Kleihoogt, onthult door burgemeester Pieter van de Stadt van gemeente Lansingerland. Daarna zijn er diverse activiteiten zoals demonstraties van de scouting en ponyrijden. Neem een kijkje bij een demonstratie met speurhonden, bezoek Hoeve De Groenzoom, bekijk de  kunstexpositie in Atelier De Hichte of bezoek de roofvogelshow (11:30 uur)! Er is genoeg te doen!

I.v.m. beperkte parkeergelegenheid in het gebied wordt u verzocht zoveel mogelijk per fiets of te voet naar ‘Ontdek de Kleihoogt!’ te komen. De opening van de brug is bij de Kleihoogt 1 te Lansingerland.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.kleihoogt.nl

« terug