31-05-2010 - Openingsbijeenkomst Projectbureau De Groenzoom

Op deze mooie zonnige vrijdag werden alle genodigden ontvangenmet koffie en thee in een tent van de scoutingvereniging, die dezelfde dag begonnen met het scoutingweekend op het terrein. In de tent lag nog het versgemaaide gras van twee dagen eerder, wat nog niet opgehaald kon worden, aangezien de tent eerder opgezet werd dan het gras was opgehaald. En met een constant loeiende koe op de achtergrond en alle genodigden op houten bankjes in de tent was de sfeer gezellig en ontspannen te noemen.

Er werd een presentatie gehouden door projectdirecteur David Louwerse over het project De Groenzoom en daarna werd iedereen verzocht zich te begeven naar de voorkant van het projectbureau. Daar werd door de nieuwe voorzitter, de heer De Paepe, een speech gehouden.Vervolgens verzocht de projectdirecteur de heer De Paepe (Lansingerland) en zijn collega van de andere gemeente de heer Van Staalduine (Pijnacker-Nootdorp) om de eerste boom te planten voor De Groenzoom, een walnotenboom. Met veel enthousiasme en goed gevolg gingen beide heren deze uitdaging aan.

Na een korte speech van David Louwerse over de inzet van enkele medewerkers voor de inrichting konden alle aanwezigen kennismaken met het interieur.
 

« terug